تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/10/12 - 10:16
کد خبر: 221492

فعال کردن تشکل‌های یکبار مصرف حتی در روزهای امتحانات؛

شبنم مددزاده، امید کوکبی و حالا آرش صادقی/ «شفافیت قضایی» برای قناری جا نزدن گنجشک‌ها!

شبنم مددزاده، امید کوکبی و حالا آرش صادقی/ «شفافیت قضایی» برای قناری جا نزدن گنجشک‌ها!

تشکل های تجدیدنظر طلب چند روزی است با نصب پوستر و درج عکس نوشت هایی در شبکه های اجتماعی خود از آرش صادقی به عنوان یک «فعال دانشجویی» یاد می کنند که به دلیل اعتراض به قانون «68 روز» است اعتصاب غذا کرده است.

خبرنامه دانشجویان ایران: تبدیل تروریست به فعال حقوق اقوام، تبدیل فمینیست به فعال حقوق زنان، تبدیل قاتل به معلم، تبدیل جاسوس به روزنامه‌نگار و ترفندهایی از این دست، سال‌هاست که از سوی جریان رسانه‌ای معاند به صورت جدی دنبال می‌شود؛ از مرثیه‌سرایی برای «یک معلم کُرد» که بی‌گناه اعدام شد تا «یک دانشجوی فیزیک» که بی‌گناه زندانی شد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ چند روزی است که یکی دیگر از محکومان امنیتی بنا به دلایلی تیتر اول جریان های ضدانقلاب و «پادو» آنها در دانشگاه ها قرار گرفته است.

تشکل های تجدیدنظر طلب چند روزی است با نصب پوستر و درج عکس نوشت هایی در شبکه های اجتماعی خود از آرش صادقی به عنوان یک «فعال دانشجویی» یاد می کنند که به دلیل اعتراض به قانون «68 روز» است اعتصاب غذا کرده است.

جدای از دلایل محکومیت وی که باید توسط قوه قضاییه رسانه ای شود، چیزی که در این بین دیده میشود سابقه حمایت جریان تجدیدنظر طلب از این دست افراد است، افرادی که توسط جریانی طی چند روز مورد حمایت رسانه ای چند جانبه قرار می گیرند و پس از روشن شدن دلیل محکومیت، به فراموشی سپرده می شود. «امید کوکبی» و «شبنم مددزاده» دو نمونه عینی این جریان است.

رجانیوز در گزارشی در همین باره می نویسد: مردم هم مدت‌هاست که به واقعیت این سناریوسازی‌های رسانه‌ای پی برده‌اند. همان زمانی که «فرزاد کمانگر» را که به اسم یک معلم کُرد جا زده بودند که به دلیل تعلق به آیین کردی توسط جمهوری اسلامی اعدام شده و بعد مشخص شد که او از اعضای رسمی گروهک تروریستی پژاک بوده و خون ده‌ها نفر از هموطنان‌مان را بر زمین ریخته است.

یا زمانی که «امید کوکبی» را نخبه فیزیکی معرفی کردند که به دلیل عدم همکاری با جمهوری اسلامی برای تولید بمب اتمی، به محکومیت طولانی در زندان فرستاده شده است و بعد مشخص شد که آقای فیزیکدان، جاسوس بوده و اطلاعات حساس نیروگاه‌ها و موسسات هسته‌ای کشور را در قالب پروژه‌های علمی در اختیار کشورهای بیگانه قرار می‌داده است.

یا در نمونه دیگر، شبنم مددزاده عضو انجمن منحل شده دانشگاه تربیت معلم (انجمن 49 طیف علامه) است که سال 87 به دلیل ارتباط با سازمان منافقین راهی زندان شده بود؛ که از وی به عنوان یک فعال دانشجویی خواهان دموکراسی یاد میکردند که اخیرا سر از گروهک منافقین و سخنرانی در جمع آنها سر در اورده است. (جزئیات بیشتر)

شبنم مددزاده

حمایت از عضو گروهک تروریستی منافقین در نشریه دانشجویی دانشگاه شهید چمران
شبنم مددزاده

یا«عبدالمالک ریگی»، تروریست معروف را که آوازه جنایت‌هایش حتی به گوش کودکان هم رسیده، به عنوان رئیس جنبش مقاومت مردمی ایران! معرفی می‌کنند.

حالا هم نوبت «آرش صادقی» است؛ فردی که از او به عنوان یکی از رابطان اصلی سازمان منافقین در ایران نام برده می‌شود و در روزهای اخیر، با داستان‌سرایی رسانه‌های معاند تبدیل به یک منظومه عاشقانه برای گریستن شده است. که همین مسئله با فعال کردن پادوهای این جریان در دانشگاه ها همراه شده است.

آرش صادقی

آرش صادقی

آرش صادقی

اما در این میان گرچه حمایت این جریان ها از این افراد، خود سندی محکمی است بر محکومیت آنها،اما چیزی که مشخص است، اطلاع رسانی «سریع» دستگاه های قضایی است.

رجانیوز در این باره نیز می نویسد: ضدانقلاب که ضدانقلاب است و تکلیف فعالیت‌هایش علیه مردم ایران مشخص است و با رشد آگاهی مردم کسی اعتنایی به رواج این شایعات و دروغ‌ها ندارد اما وجه دیگر به بار نشستن این سناریو، کم‌کاری برخی از مراجع ذی‌صلاح داخلی است. جای این گلایه و سوال دلسوزانه از مسئولان محترم قوه قضاییه وجود دارد که چرا باید یک ماه، آبروی ایران و ایرانی در فضای مجازی و رسانه‌های جهانی حراج شود و تازه سخنگوی محترم دستگاه قضا واقعیت ماجرای «امید کوکبی» و جاسوسی و خیانت او به مردم ایران را روشن کند؟ چرا باید یکسال از دوره محکومیت «آتنا فرقدانی» در زندان بگذرد و یک سال تندترین برچسب‌ها و توهین‌ها علیه نظام اسلامی بیان شود و تازه بعد از آزاد شدن او، مشخص شود که چه ارتباطاتی بین او و گروهک‌های خارج‌نشین وجود داشته است؟

قوه قضاییه به عنوان یکی از ارکان مهم کشور، باید بیشتر از هر دستگاه دیگری در زمینه اطلاع‌رسانی و شفافیت قضایی قدم بردارد. اقدام به تاسیس یک خبرگزاری ویژه این دستگاه یکی از رویکردهایی بود که امیدها برای این مظلومیت اطلاع‌رسانی و کم‌کاری رسانه‌ای را در دل دوستداران انقلاب اسلامی روشن کرد که البته متاسفانه فرجام خوبی هم نداشت و این خبرگزاری به جای روشنگری در حوزه مجرمین امنیتی و شفاف‌سازی پرونده‌های قضایی، تبدیل به یکی از صدها خبرگزاری خنثی در کشور شد.

این مساله کاملا قابل درک است که تا زمان نهایی شدن یک پرونده – از لحاظ شرعی و قانونی – امکان اطلاع‌رسانی درباره آن به دلیل حفظ آبرو و حرمت افراد وجود ندارد اما باید آن سوی ماجرا را هم دید که آبروی ایران به دلیل هدایت افکار عمومی توسط دروغ‌های رسانه‌های معاند، در معرض حراج قرار می‌گیرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توقف بی‌سابقه صادرات نفت عربستان به آمریکا
سهم پنهان دولت و صنعت در ناترازی بنزین؛ چرا مردم مقصر اصلی نیستند؟
پیشنهاد ناصر هادیان در صداوسیما: تنگه هرمز را در ازای رفع تحریم معامله کنیم
آثار مخرب مصرف الکل و سیگار در بروز بیماری‌ها
پرداخت مطالبات بازنشستگان در اولویت تأمین اجتماعی؛ پیگیری برای تأمین منابع ادامه دارد
۳ سانحه مرگبار طی یک هفته در بزرگراه‌های تهران؛ هشدار دوباره به رانندگان و عابران
سانحه جاده‌ای در جنوب قاهره با ۱۴ کشته و زخمی
 دستیار قلعه‌نویی مربی تیم ملی ایتالیا شد
اقتصاددان معروف آمریکایی: خداحافظ پترودلار
انتشار اخبار جعلی توسط ترامپ یک استراتژی شکست خورده است
هفته جاری فقط ۶ نفتکش از تنگه عبور کردند
علت انتخاب مجدد همتی برای بانک مرکزی مشخص شد: پزشکیان هنوز هم متوجه نشده است چرا همتی استیضاح شد!
«ایران امام رضا (ع)؛ خون‌خواه و جان‌فدا» شعار محوری دهه پایانی صفر شد
پیش‌بینی پاییز پر بارش در ایران؛ لطفا غافلگیر نشوید
رویترز: هشدار شدید ایران به کشورهای عربی، باعث توقف حمله آمریکا شد
اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد
چرا حتی منتقدان هم زیر پرچم شهید عباس بابایی ایستادند؟
دستگیری عامل انتشار مطالب توهین‌آمیز علیه زائران اربعین در فضای مجازی
مواضع مزدوران سعودی را با موشک بالستیک و پهپاد در هم شکستیم
ضربه مغزی بیش از ۷۰۰ نظامی آمریکایی در حملات ایران
انتشار اخبار جعلی توسط ترامپ یک استراتژی شکست خورده است
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top